Spyshots: Mercedes-Benz S63 AMG Coupe

s klasse coupé
De langverwachte S63 AMG Coupé duikt op in nieuwe spyshots en toont ons wat we in 2014 mogen verwachten.

Hij passeerde al eens in een video, maar nu zijn er duidelijkere spyshots waarbij we reeds enkele details kunnen onthullen.  De AMG-versie van de komende S63 coupé is zeker een van de meest populaire wagens die we kunnen verwachten in 2014.  We herkennen duidelijk de gigantische luchtinlaten in de voorbumper. De achterkant krijgt de achterlichten met zich mee die geïnspireerd zijn op die van de beeldschone S-Klasse Coupé Concept. Deze werd in september voorgesteld op het Autosalon van Frankfurt.

Het design van de S-klasse Coupé  blijft voorlopig redelijk geheim, maar onder de motorkap zouden we geen verrassingen moeten verwachten. Volgens de standaard AMG-normen wordt er in de S63 Coupé een 5.5-liter V8 met dubbele turbo gelepeld. De motor is in staat om 585 pk te ontwikkelen met een maximum aan koppel van 900 Nm. Dit volstaat om de Coupé in 4 seconden te lanceren naar de honderd, elektronisch is hij begrensd tot 250 km/u. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: Mercedes-Benz S63 AMG Coupé"

  1. bteun 05-12-2013 om 16:23

    Ziet er vree schoon uit! Doe mij denken aan de Clk amg van vroeger

Reageer

Reactie aan het plaatsen...