Spyshots: volgende generatie BMW 7-Reeks

Spyshots: volgende generatie BMW 7-Reeks
De gefacelifte BMW 7-Reeks kan nog wel even mee, maar toch zijn de Duitse ingenieurs al druk bezig met de opvolger!

Na de nieuwe 3-Reeks en vernieuwde 5-Reeks en een resem facelifts of nieuwe nichemodellen richten de Duitsers van BMW hun pijlen terug op het vlaggenschip, de luxueuze 7-Reeks. Op onderstaande foto’s zien we nog een stevig ingepakt exemplaar rondrijden om de rijdynamiek te verfijnen. Designmatig verwachten we subtiele overeenkomsten met de 5-Reeks GT en nieuwe X5.

Motorisch zal alles uiteraard zuiniger, efficiënter en toch krachtiger worden zonder te moeten inboeten aan de sportieve eigenheid, de directiechauffeurs onder ons kunnen dus met een gerust hart naar de toekomst kijken. Naast de onvermijdelijke viercilinders, befaamde zes-in-lijn’s en krachtige V8’s zou er ook nog steeds plaats zijn voor een state of the art V12 voor de 760 topmotorisatie. Over een M7 is nog steeds niets geweten, maar gezien het succes van de AMG en S modellen bij respectievelijk Mercedes en Audi zou het geen slechte zet zijn.

Dankzij het gebruik van nieuwe materialen zou de nieuwe Sieben maar liefst 200 kilogram lichter worden, terwijl we binnenin de perfectie benaderen qua afwerkingskwaliteit en dito materialen. In de volgende jaren verwachten we meer & meer informatie van BMW zelf, aangevuld met de nodige spyshots, video’s en lekken. Qua lanceringsdatum werd er tot slot nog niets meegedeeld, maar het Autosalon van Frankfurt in 2015 lijkt ons een grote kanshebber!

update 05/12/14

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...