Land Rover by Studio Job: vreemdste auto ooit?

Land_Rover_Defender_Studio_Pan
Wat er gebeurt wanneer twee knotsgekke kunstenaars een Land Rover Defender onder handen nemen?

Een wagen die zijn tong uitsteekt bijvoorbeeld. Of een materiaal gebruiken dat “Smurray” heet. En hier en daar wat bladgoud erover gieten. Dat was het recept voor deze waanzinnige versie van de Land Rover Defender. Het enige waar de makers van deze unieke wagen niet aan gekomen zijn, is de 2.2 liter grote diesel die in het vooronder ligt.

De kunstenaars zelf vatten het als volgt samen:

“Heel af en toe neem je de rust, het geduld, de middelen en doorzettingsvermogen om een meesterstuk te maken. Samen met ons vaste team kunstenaars, ambachtslieden en andere perfectionisten werk je dan zeer intensief aan één autonoom object waarbij alle vormen, invloeden en technieken samen komen. Deze Land Rover is een evaluatie van jarenlang experimenteren en creëren.” Antwerpen, Job Smeets & Nynke Tynagel, November 2013

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...