Lamborghini Veneno Roadster doet Abu Dhabi aan

Lamborghini Veneno Roadster doet Abu Dhabi aan
Geen betere plaats om de unieke Lamborghini Veneno Roadster te lanceren dan op een Italiaans vliegdekschip!

Desondanks Lamborghini van plan is om slechts 9 exemplaren te bouwen van deze dakloze Veneno, werden kosten noch moeite gespaard voor de lancering. Naast een Italiaanse designer en enkele voormalige topvoetballers zakte CEO Winkelmann himself af naar de warme Arabische Emiraten om de unieke sportwagen te presenteren. Motorisch krijgt de dakloze Veneno dezelfde specs al zijn gesloten variant, namelijk een licht aangepaste 6.0-liter V12 uit de gewone Aventador die hier goed is voor 750 pk waarmee je capabel bent – als je het aandurft – om 335 km/u aan te tikken. De klassieke sprint aan het stoplicht neem daarnaast slechts 2,9 tellen in beslag.

De kans is reëel dat Lamborghini alreeds 9 kopers wist te strikken voor hun bijzondere creatie ter waarde van 3,3 miljoen euro. Niet verwonderlijk als je het beste koperspubliek wat wil soigneren, andere merken doen het ook maar al te graag. Vorig jaar werden er 190 Lamborghini’s verkocht in deze olierijke regio en voor volgend jaar willen ze dat zelfs opkrikken naar 1.000.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...