Top Gear Seizoen 21 komt terug op 26 januari 2014!

Top Gear - Seizoen 21 - 23/01/14
Eind januari kunnen we terug genieten van Top Gear vertier met Engelse humor, extreme uitdagingen én auto’s, veel auto’s!

In de lente konden we na een lange periode eindelijk nog eens genieten van Top Gear. Seizoen 20 bracht ons slechts 6 afleveringen, maar we waren unaniem over eens dat de drie heren het topniveau van enkele jaren hier en daar benaderden. Of het aan de resem leuke wagens ligt die het levenslicht zagen in 2013 of aan de strakke Top Gear copywriters laten we even in het midden.

Het enige nieuws omtrent het 21ste seizoen dat we momenteel kunnen meegeven is de datum, namelijk 23 januari 2014. De slimmeriken bemerken per direct dat die datum een donderdag is en geen zondag, maar de opnames van de zaalshow zijn enkele dagen vroeger. Zet dus voor de zekerheid 26 januari ook maar in je agenda, nog steeds op BBC rond de klok van 22u!

Qua content is er ook nog niet veel geweten, al deed het sympathieke trio ondermeer Italië en Roemenië aan. Na hun snelle passage voor de Roadtrip dvd kregen ze enkele maanden rijverbod in Frankrijk dus de kans is klein dat ze daar zullen vertoeven, al kunnen ze nog steeds op het Paul Ricard circuit terecht. Jeremy deed ook het toeristische Brugge aan in een sinisterzwarte McLaren P1, dus de kans is groot dat we deze beelden het komende seizoen te zien zullen krijgen. Daarnaast kregen we via Twitter ook al een Alfa Romeo Disco Volante by Superleggera te zien in de buurt van het bergachtige Verona, alvast iets om naar uit te kijken!

Niet getreurd, alvorens de zondagse hoogmis voor de petrolheads losbarst krijgen we zeker en vast nog teasers & previews om ons voldoende warm te maken. Kan je niet wachten, herbekijk dan gerust nog eens seizoen 20 of de aangename kerstdvd!

Top Gear test de McLaren P1 in Brugge

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...