BMW M4 Coupe in Gran Turismo 6

BMW M4 Coupe Gran Turismo 6
De gloednieuwe BMW M4 Coupé werd reeds gedigitaliseerd voor Gran Turismo 6.

Vrijdag ligt de nieuwe Gran Turismo game in de rekken en daar zullen naar goede gewoonte een heleboel lekkere auto’s in vervat zitten. Een ervan is alvast de BMW M4 Coupé, waartoe de programmeurs van Polyphony Digital uitzonderlijk vroeg de toegang kregen. Al zal de wagen niet van de start beschikbaar zijn, maar wordt op de Facebook-pagina van BMW M aangegeven dat de wagen kort na de lancering via een download te installeren zal zijn.

Momenteel vindt in het Spaanse en pittoreske Ronda een tweedaags launch-event plaats. Naast een heleboel presentaties zijn er allerlei festiviteiten ter gelegenheid van 15 jaar Gran Turismo. Kazunori Yamauchi kreeg zelfs een straat genaamd naar zichzelf. Enkele supercars staan ook mooi uitgelijnd over de Puente Nuevo, waarbij elk exemplaar vrijdag naar je scherm komt! Nog even geduld dus, maar geniet alvast van enkele sfeerfoto’s.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...