Video: Porsche 918 Spyder

Porsche918SpyderVideo
Helaas niet wij, maar wel Autocar haalde het uiterste uit de Porsche 918 Spyder.

Als we eerlijk zijn met onszelf: rijden met een Porsche 918 Spyder zal niet voor GroenLicht bestemd zijn. Los van de exuberante aankoopprijs van om en bij de 750.000 euro zullen er ook geen duizend van gemaakt worden. Autocar zit natuurlijk in betere papieren, en ondanks we toch een beetje jaloers zijn, delen we met plezier wat zij van de nieuwe hybride supercar vinden. Na het bekijken van de video zijn we eigenlijk nóg jaloerser, maar het zal niet baten.

Niet alleen de sprint van 0-100 km/u, de sprint van 0-200 km/u of zelfs de sprint van 0-300 km/u die slechts 19,9 seconden duurt is impressionant, maar ook de superieure handling spreekt boekdelen. De 918 Spyder heeft een gecombineerd vermogen van 887 pk en heeft eveneens 800 Nm koppel ter beschikking. Ook de groenen kunnen niet klagen, want deze Porsche stoot dankzij de elektromotoren gemiddeld slechts 70 gram CO2 per kilometer uit. Hoe je het ook draait of keert, de LaFerrari en McLaren P1 zullen hun best mogen doen om dit te evenaren. Qua cijfertjes zitten ze beter, maar cijfertjes zeggen natuurlijk niet alles! (Via: Autocar)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...