Impressie: Mercedes CLA Shooting Brake

cla shooting brake
Een eerste render van de mogelijke CLA Shooting Brake ziet het leven.

X-Tomi Desgin geeft ons een behoorlijk goed beeld van hoe de nieuwe Shooting Brake van Mercedes er zal uit komen te zien. Iets minder dan twee weken geleden toonden we jullie ook al de onduidelijk spyshots van de CLA Shooting brake die op het internet verschenen waren. Vandaag krijgen we een impressie, gebaseerd op diezelfde spyshots. En we moeten toegeven, het ziet er best knap uit. De render is een zeer realistische voorstelling, en de kans is groot dat de nieuwe Shooting Brake van Mercedes er precies zo zal uitzien.

Dankzij de CLS Shooting Brake is het natuurlijk niet moeilijk om de CLA voor te stellen als Shooting Brake-variant, maar toch denken we dat velen het met ons eens zijn als we zeggen dat deze Shooting Brake een nog aantrekkelijker design heeft dan zijn vierdeurs coupé broertje. De mini-CLS Shooting Brake zal, zoals eerder deze week gezegd, dezelfde motorisaties krijgen als de gewone CLA. En dat inclusief de 2.0-liter viercilinder met 360 pk en 450 Nm aan koppel die in de CLA 45 AMG Shooting Brake gelepeld zal worden. (Via: X-Tomi Design)

mercedes cla shooting brake0002

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...