Extra dik: BMW X5 met M Performance goodies

BMW X5 M Performance
Naast de nieuwe BMW 2-Reeks krijgt ook de nieuwe X5 de M Performance behandeling.

De M Performance kitjes veroveren stilaan het volledige BMW-gamma, want nu is ook de nieuwe X5 verkrijgbaar met de sportieve opsmuk. Je bent dus niet langer aangewezen op de aankoop van een X5 M50d of X5 M, want ook op minder vermogende exemplaren kan je de spoilers, diffusers, zijschorten en spiegelkapjes bestellen.

Verder is er ook de mogelijkheid om de grille in het zwart te omlijsten, gaat de velgmaat tot 21″ en wordt er hier en daar een M Performance inscriptie gemaakt. In het interieur hetzelfde liedje op de matjes, naast een exclusief sportstuur, een met carbon omhulde schakelpook en roestvrij stalen pedalen.

Tot slot krijgt de xDrive35i met M Perfromance opsmuk een beschaafde vermogensupgrade met 20 pk en komt er 50 Nm extra koppel ter beschikking, waarmee je in totaal kunt rekenen op 326 trappelende paarden en 450 Nm trekkracht. Meer dan genoeg om de lokale akker om te ploegen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...