Video: 2014 Subaru WRX

subaru wrx
Subaru toont ons een video met details over de nieuwe WRX. 

De Subaru WRX werd onlangs voorgesteld op het Autosalon van Los Angeles. Hij heeft een 2.0-liter turbo viercilinder die in staat is om 268 pk uit te persen. Samen met 349 Nm aan koppel is dat helemaal niet zo’n slechte combinatie. Voor de transmissie heb je twee opties bij de nieuwe WRX van Subaru. Ofwel komt hij met een handgeschakelde zesbak ofwel vink je de optie Sport Lineartronic CVT aan. Dit laatste brengt ook meteen het SI-DRIVE- (Subaru Intelligent Drive) systeem dat in drie verschillende standen kan worden gezet: Intelligent, Sport of Sport Sharp.

Gedetailleerde specificaties zijn helaas nog niet vrijgegeven, maar in het filmpje zegt Dominick Infante dat de wagen in staat is om naar de honderd te accelereren in iets meer dan vijf seconden. Met de standaard handbak welteverstaan. Het WRX-interieur komt standaard met mooi uitgeruste sportzetels, een afgeplat sportstuur en automatische airconditioning. Op de optielijst kan je tot slot ook nog verscheidene handige opties aanvinken zoals verwarmde voorzetels, lederen bekleding, een GPS en een 440-Watt Harman/Kardon audiosysteem. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...