Ook M Performance Parts voor de BMW 2-Reeks

Ook M Performance Parts voor de BMW 2-Reeks Coupé
Je nieuwe BMW 2-Reeks Coupé zelf sportief aankleden? Dat kan vanaf nu dankzij de uitgebreide M Performance Parts catalogus!

Naast leuke goodies voor je BMW 1-, 3-, 4-, 5-Reeks en zelfs M3 kan je nu ook terecht met de gloednieuwe 2-Reeks (F22) in de M Performance Parts wereld. Op enkele beperkte vermogenstoenames dankzij lichtere materialen en een sportuitlaat na zijn het voornamelijk visuele aanpassingen, want personalisatie is anno 2013 immers bijzonder belangrijk.

Zo kan je kiezen uit nieuwe uitlaatsierstukken, extra 19″ velgdesigns, gekleurde remklauwen of zelfs een aeropack met aanpassingen in de voor- en achterbumper om een beter aerodynamisch geheel te bekomen. Ook voor het koetswerkkleur zijn er nieuwe mogelijkheden dankzij de heren van M Performance Parts, het GroenLicht aankoopadvies is nog steeds spierwit met accenten in het rood/blauw en een beetje zwart.

Ook binnenin kunnen de grootste fanboys hun nieuwe Bimmer sportief aankleden. Zo kan je opteren voor een nieuw stuurwiel dat met alcantara overtrokken is en een schakelindicator bezit of voor nieuwe sportzetels. Daarnaast kan je ook het dashboard (deels) overtrekken met koolstofvezel of opteren voor aluminium pedalen.

Het mooie aan de M Performance Parts catalogus is dat je als BMW rijder zo ver kunt gaan als je zelf maar wil of het budget wil toelaten. Altijd leuk om een kleine touch of joy toe te voegen aan jouw kleine speelkamaraad. De BMW 2-Reeks Coupé en de M Performance Parts onderdelen zijn beiden vanaf begin 2014 beschikbaar. Prijzen werden niet meegedeeld, maar verwacht naar Duitse normen een stevig bedrag!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...