Video: Forgiato velgjes worden zo gemaakt

Forgiato perfection Video
De link tussen de velgen en deze (gekloonde) babe lijkt Forgiato vanzelfsprekend: ze zijn beiden uiterst sexy.

Ondertussen zijn jullie allen mooi thuis van het werk en mogen jullie onderstaande video op het gemak bekijken, zonder om te hoeven kijken of de baas niet om de hoek loert. Het onderwerp mag dan nog wel louter een ordinair koopwaar zijn, de manier waarop deze velgen naar voor worden gebracht door Forgiato is nogal NSFW.

Wie een kijkje neemt op de website van Forgiato wordt overvallen door heel wat bling bling. Spinners lijken nog net afwezig, maar de gigantische velgen van deze velgenproducent uit Californië zijn toch minder onze smaak. Ze slaan beslist wel aan bij heel wat rappers en misschien wat oliesjeiks zonder smaak. Alvast genoeg om supermodel Sarah Stage te overtuigen een minuscule witte bikini aan te trekken.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...