Video: Facebook Porsche 911 Carrera 4S

Porsche 911 Carrera 4S Facebook
Ter ere van 5 miljoen Facebook-fans creëerde Porsche deze exclusieve 911 Carrera 4S, nu zien we hem ook in beweging!.

Porsche doet al eens iets speciaals ter ere van hun Facebook-fans en nu de mijlpaal van 5 miljoen aanhangers bereikt werd, mocht er natuurlijk gefeest worden. Iedereen kreeg de mogelijkheid om democratisch mee te stemmen en geleidelijk aan kreeg deze 911, gebaseerd op de 991 Carrera 4S, zijn definitieve vorm.

De 911 kreeg een Aqua Blue metaalkleurtje gecombineerd met contrasterende strepen. Je moet er verder voor zijn, maar blijkbaar koos de meerderheid toch voor de witte 20-inch velgen. Ook een spoiler lip vooraan en vaste achterspoiler werden gemonteerd, onderdeel van de Porsche Aerokit Cup. Binnenin zorgen verlichte instapdrempels en aluminium inleg voor de afwerking.

Dede Seward kreeg alvast de mogelijkheid om shotgun mee te rijden in Silverstone, maar als je er 315 Britse ponden voor over hebt, mag je zelf achter het stuur kruipen van deze unieke 911. Schakelen moet je overlaten aan de PDK-transmissie, maar de 3.8-liter flat-six met 400 pk dirigeer je zelf met de rechtervoet!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...