Teaser: Lamborghini Project Hexagon [Cabrera?]

lambo
De langverwachte opvolger van de Lamborghini Gallardo maakt zijn opwachting met een eerste teaser! 

Lamborghini heeft nog steeds niet veel informatie vrijgegeven omtrent de opvolger van de wereldberoemde Lamborghini Gallardo. Dankzij de website www.hexagonproject.com kunnen we gelukkig wel al genieten van het brute geluid dat deze Cabrera zal voortbrengen. Het geeft de bezoekers de kans om de grom van de nieuwste creatie van Lamborghini te ontdekken. Als je even doorklikt, kan je de Start-knop indrukken waardoor de motor revt en ons zo de mogelijkheid geeft om het officiële geluid van de Cabrera te aanhoren.

Zoals we al eerder hebben gezegd, is de laatste Gallardo gisteren met veel emotie van de band gerold. Het volledig nieuwe model dat de Gallardo vervangt zou minder dan 1.500 kg kunnen wegen. Jammer genoeg is nog niets officieel. Gelukkig zijn er wel vorige berichten die aangeven dat de nieuweling bij het supercar-merk een atmosferische 5.2-liter V10 met zich mee zou krijgen. Dit zou goed zijn voor een brute 600 pk. Al deze pk’s worden overgebracht op de weg via een zeventraps automaat met dubbele koppeling net zoals de opvolger van de Audi R8 die wederom heel wat technologie zal delen!

Laatste Lamborghini Gallardo rolt van de band

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...