Gespot: Lamborghini Aventador LP700-4

Gespot: Lamborghini Aventador LP700-4
The Beast is back..

Desondanks er al meer dan 2.000 exemplaren van de Lamborghini Aventador van de band in Sant’Agata rolden, is de wagen nog steeds bijzonder om tegen het lijf te lopen. Niet enkel zijn de prestatiecijfers die de 6.0-liter V12 kan voorleggen – 700 pk en 690 Nm koppel – bijzonder impressionant, ook het design is eerder aan de agressieve kant.

Je kan je daarmee bijzonder goed uitdrukken op het circuit of aan het stoplicht, maar toch bezit de LP700 eveneens de comfortabele gave om jezelf van A naar B te verplaatsen. Reken daarbij wel niet op een anonieme passage, overal waar je passeert zal je in het centrum van de belangstelling staan. Naast het populaire Arancio Argos oranje als op onderstaande LP700-4 kan je fabrieksaf ook kiezen uit diverse matte kleurstellingen of zelfs geel of groen.

Naast de Coupe kan je ook al een Aventador Roadster bestellen met dezelfde prestatiecijfers, al lijkt die keuze misschien minder logisch gezien het bijzondere klimaat hier in België. Met een prijskaartje van meer dan €330.000 in de basisuitvoering is deze schreeuweriger Stier bovendien niet voor iedereen weggelegd, en de Roadster kost je minstens nog eens €40.000 extra! Met levertijden van meer dan een jaar moet je ook nog wel wat geduld hebben, al kan je hier en daar wel nog een koopje doen op de tweedehandsmarkt.

Achter de schermen werken de Italianen alvast aan een extra sportieve Aventador SV variant, die het met een beperkte vermogenstoename en een stevig dieet zal doen. Hoe de toekomst voor het V12 model van Lamborghini er daarna zal uitzien, is momenteel nog koffiedik kijken, maar momenteel mogen we alvast niet klagen met de Aventador!

Spotterseer gaat naar RS voor deze spot!

Gespot: Lamborghini Aventador LP700-4

Zelf ook iets gespot? Uploaden die handel!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...