Trailer: Need for Speed – The Movie

Need for Speed: Underground
Het populaire computerspel Need for Speed heeft de weg naar het grote scherm gevonden!

Need for Speed bestaat al sinds 1994, maar het merendeel heeft pas kennisgemaakt met het racespel in 2003 toen Need for Speed: Underground uitkwam voor Playstation 2, Xbox, Gamecube, Gameboy Advance en PC. Nu, tien jaar later, krijgen we de volledige officiële trailer van de gelijknamige film te zien. Het zal moeilijk zijn om het succes van de Fast and Furious films, waarvan we onlangs nog de zesde versie te zien kregen, te evenaren maar met zo’n titel zal menig tiener, twintiger en ouder nu al uitkijken om een van de eerste speeldagen bij te wonen. De film wordt vanaf maart volgend jaar in de zalen verwacht.

Niet alleen de titel van de film wekt herinneringen op, zoals je controller die het moet bekopen met z’n leven wanneer je na talloze keren proberen eindelijk in de achtste en laatste ronde de finish ziet en plots de tram je pad kruist, maar ook de de hoofdacteur zal door menig Breaking Bad fan herkend worden. Niemand minder dan Aaron Paul vertolkt immers het karakter dat wij jarenlang hebben bespeeld in het computerspel.

Alvorens jullie de trailer bekijken, is het misschien goed om weten dat de supercars die al dan niet crashen, zoals de Bugatti Veyron Super Sport, McLaren P1, Saleen S7, Lamborghini Sesto Elemento en GTA Spano gewoonweg replica’s zijn.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...