Officieel: Audi A8 Exclusive Concept

Groenlicht_Audi_A8_Exclusive_Concept
Audi komt met een gelimiteerde editie van haar nieuwste vlaggenschip.

Audi lanceert in maart volgend jaar de A8 Exclusive Concept, een speciale editie van de A8L waarvan slechts 50 stuks zullen worden verkocht. Onder de motorkap van dit collector’s item is maar één motor beschikbaar, de 6.0-liter W12 met 500 pk. Hetgeen deze wagen zal onderscheiden van de reguliere A8L is het interieur.

Binnenin worden de zetels voorzien van een aniline lederen bekleding uitgevoerd in een Agatha Conga tint met op de zitting een ruitjesmotief. Het dak wordt sneeuwwit bekleed, terwijl de hoedenplank en tapijten respectievelijk in het cognac bruin en grijs Alcantara worden uitgevoerd. Het dashboard wordt aan de bovenkant tot slot bedekt met Nappa leer. Prijzen zijn nog niet bekend. (via: WCF)

Lees hier (+video) onze triotest met o.a. de Audi A8L

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...