Spyshots: Mercedes C-Klasse 2014

mercedes c-klasse
De vernieuwde Mercedes C-Klasse is gespot, deze keer volledig naakt!

Natuurlijk is het niet de eerste keer dat we de nieuwe Mercedes C-Klasse te zien krijgen zonder camouflage. Maar deze keer zijn de foto’s van beduidend betere kwaliteit. Deze kiekjes zijn geschoten tijdens de opnames van zijn reclamecampagne. Zoals jullie ongetwijfeld al hebben geraden, draagt deze specifieke C-Klasse het AMG-pakket. En we kunnen ons enthousiasme niet verbergen, hij ziet er goed uit! Maar we hebben toch één opmerking…

Zoals we konden verwachten lijkt de nieuwe C-klasse heel veel op zijn grootste broer, de S-klasse. Dat is gelukkig geen slechte zaak, maar hoe mooi en elegant hij er ook uitziet, een klein beetje meer variatie tussen de twee modellen was toch welkom geweest. Dat is toch een beetje jammer want Mercedes heeft wel de capaciteiten, kijk maar naar de A-klasse. Mercedes toonde ons al eerder het interieur van de C-klasse, dus op dat vlak zijn er ook geen verrassingen meer. Het enige wat we voorlopig kunnen doen is te wachten tot januari, wanneer de nieuwe Mercedes C-Klasse officieel voorgesteld wordt tijdens het Autosalon van Detroit.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: Mercedes C-Klasse 2014"

  1. Wolf 07-12-2013 om 12:10

    Ik vind de acherlichten helemaal niks………..de rest is prima.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...