Trailer: The Perfect Road Trip – Top Gear Special

Top Gear - The Perfect Road Trip
Geen eindejaar zonder de Top Gear Special DVD!

Elk jaar verschijnt rond eind november een leuke DVD van Top Gear. Geen flauw samenraapsel van ongebruikte beelden van het voorbije seizoen, maar weldegelijk the real deal! In het verleden zagen we ondermeer Thriller, Duel, The Italian Job, Powered Up en nog vele anderen. Dit jaar geen zwanenzang op een zonnig circuit, de heren Hammond en Clarkson trokken er op uit met maar liefst 20 aantrekkelijk bolides.

De tocht start in Venetië en zou moeten eindigen in Frankrijk, maar als je een onder meer een Mercedes SLS Black Series, Ferrari F12 Berlinetta, Pagani Huayra en een gloednieuwe Porsche 911 GT3 meekrijgt, kan het wel eens anders lopen dan gedacht. Of de recent opgenomen beelden met de sinistere McLaren P1 in ons eigen Brugge ook te zien zijn in deze special is eerder klein, maar zeg nooit nooit. De volledige DVD komt beschikbaar op maandag 18 november en is misschien wel een goede cadeautip voor onder de kerstboom!

Deel dit bericht:

3 reacties op "Trailer: The Perfect Road Trip – Top Gear Special"

 1. WB 17-11-2013 om 14:28

  Clackson, schitterende typo!

  • BNNY 17-11-2013 om 15:07

   thx – aangepast

   Het is zondagochtend voor iedereen 😉

 2. RS 17-11-2013 om 15:46

  Ik lees net dat ze hun rijbewijs kwijt zijn geraakt in Frankrijk, is dat met deze actie? 🙂 Schitterende wagens overigens!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...