Video: Polestar teaset nieuwe Volvo

nextpolestar
De nieuwe creatie van Polestar komt er binnenkort aan!

Polestar geeft de enthousiastelingen onder ons een teaser van hun nieuwe Volvo-creatie, die op 26 november zal onthuld worden. Het is even stil geweest tussen Polestar en Volvo, maar uiteindelijk zijn ze er toch in geslaagd om iets nieuws uit te werken. Uiteraard gaat het om een high-performance Volvo, maar om welk exact model het gaat weten we nog niet.

Als we dan toch een gokje moeten wagen, denken we aan de Volvo V40. En dan baseren we ons op het silhouette van de rook. Er is al eerder een Volvo V60 Polestar gespot maar ditmaal gaat het om een kleiner model, zo menen we toch af te leiden. Bovendien is er ook een grote vraag naar de V40 op de Australische markt, Polestar’s home turf. Als het inderdaad om een V40 gaat, verwachten we een 2.0-liter T5 motor met meer dan 270 pk en 400 Nm aan koppel. De soundtrack, te horen in de video, belooft alvast wat moois.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...