Officieel: Subaru Legacy Concept

Subaru Legacy Concept
Subaru toont de voorbode van de Legacy-opvolger volgende week in Los Angeles.

Subaru komt naar de Los Angeles Auto Show met de Legacy Concept, die duidelijke accenten overneemt van de Viziv Concept en de voorbode moet zijn van de nieuwe Legacy zelf. De hexagonale grille, futuristische koplampen, twee verticale luchtsleuven in de bumper en een knappe coupé-lijn kenmerken het concept.

Afbeeldingen van het interieur krijgen we nog niet te zien, maar Subaru belooft alvast een uiterst hoge functionaliteit en voldoende plaats voor vier personen. De zetels worden in bruin leder overtrokken met blauwe accenten, terwijl een multifunctioneel scherm in de middenconsole bediend kan worden via een tablet of smartphone. Een driespaaks stuurwiel geeft een sportieve toets en de versnellingspook staat ietsje naar de bestuurder gericht voor een waar cockpitgevoel.

Wat er onder de motorkap komt, is nog niet bekend, al duidt de afwezigheid van uitlaatpijpen mogelijk op een elektrische aandrijflijn. Toch zei Subaru dat ook deze Legacy de aan het huis gekende symmetrische vierwielaandrijving meekrijgt en dat een EyeSight Advanced Driving Assistance System eveneens van de partij is. De wagen zal hoogstwaarschijnlijk gelanceerd worden volgend jaar, terwijl de productieversie van de WRX er volgende week al aankomt.

Subaru Legacy 2015

Deel dit bericht:

1 reactie op "Officieel: Subaru Legacy Concept"

  1. ixke 15-11-2013 om 19:11

    lekker strak !

Reageer

Reactie aan het plaatsen...