Hyundai Genesis Sedan geeft zich te vroeg bloot


Hyundai’s nieuwste vlaggenschip werd gefotografeerd tijdens een officiële fotosessie.

Normaal kregen we het totaalplaatje pas te zien binnen twee maanden tijdens de officiële voorstelling op de Detroit Auto Show, maar dat draait vandaag wel vaker anders uit. Voor de boekskes had hyundai graag al wat beeldmateriaal verzameld, maar helaas hadden ze niet gerekend op spionagefotografen. Hoewel de preview die we eerder zagen vrij verhullend was, gaan we jullie deze foto’s niet achterhouden. Want laten we eerlijk zijn, het is geen lelijk eendje meer. Of denken jullie daar anders over?

Voor het eerst hebben gelekte foto’s van de Zuid-Koreaanse autoproducent haar vlaggenschip belang voor ons. Dit zeker gezien deze generatie Genesis Sedan voor het eerst de Europese markten betreedt. Aan de badges te zien wordt ons een V6 aangedreven model voorgeschoteld dat uitgerust is met Hyundai’s nieuwe HTRAC all-wheel-drive system. Bij ons zal er vermoedelijk ook wel een diesel te rapen vallen. Wanneer we de opvolger van de Genesis Coupé mogen verwachten is nog onduidelijk, maar wij hopen alvast van snel! (via: Autoblog)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Hyundai Genesis Sedan geeft zich te vroeg bloot"

  1. claeys 13-11-2013 om 19:58

    laat maar komen!

    • BNNY 13-11-2013 om 20:08

      Met een Europese krachtbron voorin kan het best nog wel iets worden me dunkt!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...