Impressie: Lamborghini Cabrera

Lamborghini Cabrera
Wild Speed schotelt ons een render voor van de Lamborghini Cabrera, de langverwachte Gallardo-opvolger.

Midden juni schotelden we jullie al een impressie voor van de Lamborghini Cabrera, maar af te leiden uit de vele passerende spyshots zal de Gallardo-opvolger er toch iets anders uitzien. Wild Speed heeft alvast een visie en creëerde volgende impressie. De meer dan langverwachte Cabrera zelf zou ergens in de loop van 2014 worden voorgesteld.

Eigenlijk is de naam Cabrera op zich ook nog niet bevestigd, terwijl enkele Aventador en Sesto Elemento stijlkenmerken in het uiteindelijke design zwart-op-wit zullen teruggevonden worden. Zo ver we momenteel weten zal de Cabrera bovendien een 5.2-liter V10 meekrijgen met een vermogen om en bij de 600 pk. Natuurlijk krijgt ook deze Lamborghini vierwielaandrijving en gebeurt het schakelen via een DCT-transmissie met zeven versnellingen. De sprint van 0-100 km/u moet slechts 3,2 seconden duren en de topsnelheid zal een dikke 300 km/u bedragen. Hopelijk krijgen we gauw meer nieuws! (Via: Wild Speed)

Lamborghini Cabrera Back

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...