Gelekt: Subaru WRX

Subaru WRX 2014
De nieuwe Subaru WRX maakt zijn debuut later deze maand op het autosalon van Los Angeles.

Enkele beelden van de nieuwe Subare WRX zijn verschenen op het web, en dat een paar uur na de officiële release van de teaser. De foto’s zijn nog niet bevestigd als authentiek, maar de kans zit er goed in dat dit weleens het gezicht kan worden van de nieuwe Subaru WRX. De gelijkenis met de teaser is in ieder geval treffend. En zelfs al zijn deze foto’s niet honderd procent accuraat, toch geven de renders ons al een redelijk compleet beeld van wat we kunnen verwachten van de nieuwe WRX.

Het concept was al een schot in de roos, nu hopen dat de productieversie dat ook wordt. Al ziet het er momenteel wel naar uit dat Subaru met iets minder spectaculair over de brug zal komen. Eerder een opgeblazen Impreza in plaats van een vernieuwde Subara WRX. Gelukkig is dat nie per se een slechte zaak, want de Impreza ziet er best goed uit. Onder de motorkap mogen we een 2.5-liter viercilinder verwachten die een dikke 265 pk uit zijn mouw weet te schudden. Binnenkort zal er meer informatie verschijnen, want op 19 november openen de deuren van het autosalon van Los Angeles voor de pers! (Via: RoadandTrack)

Subaru WRX

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gelekt: Subaru WRX"

  1. Wolf 13-11-2013 om 16:29

    Wat Subaru ruim 20 jaar geleden deed was top met de Sti/WRX’en maar daarna stil blijven staan. Jammer…………….nu gewoon lelijk en over the top. 

Reageer

Reactie aan het plaatsen...