Wisdom parkeert Porsche Panamera in de modder


De GPS stuurt Andre Wisdom het bos in.

Profvoetballers en Porsche, het is een onafscheidelijke duo. Wat zou je zelf doen als je 20 jaar bent en €52.600 euro per maand verdient? Inderdaad, je stapt naar je lokale Porsche dealer. Dat is exact hetgeen deze verdediger van Liverpool, Andre Wisdom, enkele maanden terug deed. Hij ruilde negen weken loon in voor een Porsche Panamera Turbo. Helaas liep het afgelopen zaterdag mis. Gezien Wisdom momenteel op uitleenbasis speelt bij Derby County, wat in een ander landsdeel gelegen is, is hij aangewezen op het navigatiesysteem om de weg te vinden.

Nadat hij succesvol van zijn hotel de lokale supermarkt had bereikt en iets te drinken kocht, stelde hij het adres van het voetbalstadion in op het navigatiesysteem. Die stuurde de profvoetballer echter het bos in, waarna Wisdom iets te veel verwachtte van zijn vierwielaandrijving en de Panamera in een modderpoel loodste. Met alle gevolgen van dien. Andre bracht onmiddellijk zijn club op de hoogte van het voorval en zag geen andere optie dan zijn kapitaal achter te laten in het bos om tijdig zijn wedstrijd te kunnen spelen. Iets later kwam een mountainbiker het markante obstakel tegen op z’n parcours en alarmeerde de hulpdiensten. Misschien moet hij in het vervolg toch eens aankloppen bij Land Rover om de nieuwe Range Rover te bestellen. Of gewoon op het asfalt blijven! (Via: Mirror)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...