Gelekt: Honda Urban SUV


De eerste computerbeelden van Honda’s Urban SUV zijn gelekt.

Op het autosalon te Detroit begin dit jaar stelde Honda een klein broertje van de CR-V voor: de Honda Urban SUV Concept. Het concept heeft een vrij afgerond uiterlijk gekenmerkt door opvallend grote velgen, LED voorlichten en een spoiler op de kofferklep. Binnenin krijgen we geen overdreven futuristisch gestyled interieur, want dat zou de productielijn toch nooit halen. Wel herkennen we onmiddellijk typerende elementen van Honda zoals de zetels, de stuurinrichting en het dashboard.

Op de NAIAS deelde Honda mee dat de productierijpe versie nog voor het einde van dit jaar op de salonvloer zou verschijnen. We verwachten de Urban SUV dan ook later deze maand op de Tokyo Motor Show te Japan. Aan het interieur zal niet veel meer worden gewijzigd. Helaas komt de SUV, zoals bijna altijd het geval is, met een minder gedurfd uiterlijk op de markt. (via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...