Rolls Royce Celestial geupdatet met 446 diamanten

Rolls-Royce Bespoke Celestial Phantom Diamonds update
In Frankfurt stond de Rolls Royce Celestial Phantom al mooi in spotlights, voor het Autosalon van Dubai werd de wagen nog wat exclusiever aangekleed!

Een basisregel voor de ondernemer is nog steeds dat je producten perfect afgestemd moeten zijn op je doelpubliek. Met een gewone Rolls Royce Phantom moet je niet meer afkomen in Dubai en de Bespoke modellen tieren hier ook al welig. Eventjes royaal met diamanten strooien over een exclusief model is wél een goed idee van Rolls Royce. De edelstenen werden uiteraard handmatig geplaatst door deskundigen op de deuren, de middenconsole en het dashboard.

De Phantom Celestial is gekenmerkt door zijn unieke LED hemelbekleding die exact de sterrenhemel van 1 januari 2003 weergeeft, de datum waarop de productie van de huidige generatie Rolls Royce Phantom startte. Al meer dan 10 jaar is deze statige luxelimo onder ons, uiteraard met hier en daar een facelift of update!

Het koetswerkkleur werd niet aangepast sinds het Autosalon van Frankfurt en benadert iets tussen zwart en donkerpaars, volgens de designers de perfecte imitatie van de kleur van de nacht. De iconische paraplu aan de binnenkant van de deur is uiteraard aanwezig, net zoals de picknickset achterin. Die werd gefabriceerd door de heren van Nymphenburg uit Wenen, de onbetwiste heersers inzake porseleinwerk.

Naast deze nachtelijke Phantom toont Rolls Royce ook de Phantom Coupé Chicane aan het grote publiek tijdens het Autosalon van Dubai. Deze werd speciaal voor een lokale dealer ontworpen en eert het racecircuit nabij de fabriek in Goodwood. De recentste toevoeging aan het gamma, de Wraith, kon uiteraard ook niet ontbreken op de beursvloer! Voor de liefhebbers, het Autosalon van Dubai loopt van 5 tot 11 november in het Dubai World Trade Center.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...