Impressie: McLaren P1 Spider

McLaren P1 Spider
Waarom geen dakloze hybride hypercar onder de vorm van een McLaren P1 Spider?

Hoewel de legendarische McLaren F1 nooit een dakloze variant kreeg, is het altijd mogelijk dat de nieuwe McLaren P1 wel wordt onthoofd. Het succes van de coupé-variant lijkt immers nu al op kruissnelheid! Omdat we daarentegen wel nog een poosje zullen mogen wachten, heeft Evren Milano alvast een impressie klaar.

Een impressie die op het eerste zicht misschien wel wat overdreven en onveilig lijkt gezien het ontbreken van enige roll-over bescherming, maar we krijgen toch al een idee. Twijfelen aan de kunde van McLaren moeten we bovendien ook niet, want de MP4-12C Spider doet al eventjes onze wegen aan. Als de P1 Spider er komt ,verwachten we de eerste spyshots nergens anders dan langs de Nürburgring, waar McLaren en Porsche momenteel een echte Ringbattle houden. De P1 zou wek al gewonnen zijn met een vermeende rondetijd van 6 min en 47 seconden. (Via: Evren Milano)

Officieel: McLaren P1 supercar

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...