Video: Jaguar C-X17 Concept


Onze Arabische collega’s van Speeed.com hebben Jaguar’s SUV Concept kunnen strikken voor een kennismaking.

Aan de vooravond van de Frankfurt Motor Show stuurde Jaguar de eerste beelden van hun C-X17 concept de wereld in. Enkele dagen later volgde een officiële onthulling van de Jag en op de IAA konden we hem met onze eigen ogen aanschouwen. Dat er een productieversie komt is waarschijnlijk, maar wanneer deze de salonvloer zal betreden is nog niet bekend. Mogelijks moeten we nog vier lentes wachten tot 2017.

Als krachtbron voor de productieversie zal er keuze zijn tussen vier-, zes- en achtcilinder motoren. De brandstoftanks zullen, afhankelijk van de motor, gevuld worden met benzine of diesel. Daarnaast wordt deze ouderwetse techniek wellicht gecombineerd met een elektrische aandrijflijn onder de vorm van een C-X17 hybride. (via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...