Teaser #2: Nissan Qashqai 2014


Nissan toont meer en meer van de volgende Qashqai!

Overmorgen is het zover en krijgen we de splinternieuwe Nissan Qashqai in vol ornaat te zien. Maar, zoals we vorige week al voorspelden nadat de eerste teaser op het net belandde, krijgen we nu al officiële beelden te zien van Nissans populaire SUV. Naast de officiële foto hebben we ook een bewerkte afbeelding in de onderstaande galerij geplaatst die iets duidelijker is.

Opvallend zijn de strakke vouwen op de motorkap die lijken door te lopen in het aluminium sierelement in de grille en daar het logo extra doen opvallen. Met wat verbeelding kan je er de neus van een F1-auto in herkennen. Dit in combinatie met de hoekig vormgegeven LED dagrijverlichting geven de Qashqai een meer volwassen aanblik. De mistlichten, omringd door chroom, krijgen verder een meer prominente plaats. Verder springen de kleine uitsteeksels op de spiegels in het oog, mogelijk zijn dit sensoren van een veiligheidssysteem of homecoming LED’s.

Onder de strak vormgegeven motorkap wordt de compacte SUV bij zijn lancering waarschijnlijk voorzien van een zuinige benzinemotor en twee dieselmotoren. Een geblazen viercilinder 1.2-liter levert 115 pk terwijl de 1.5 dCi slechts 110 pk produceert. De sterkste diesel, de bekende 1.6 dCi, levert 130 pk (95 kW). Meer details verwachten we overmorgen op de officiële voorstelling.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...