Impressie: BMW M2


Een render van de BMW M2 moet menig harten sneller doen slaan.

De recent geïntroduceerde BMW M235i zal niet het range-topping model worden van de nieuwe 2-Reeks. De Bavarische autoproducent heeft grootse plannen en dat in de vorm van een M2. De artistieke render werd door Virtuel Car het leven ingeblazen en speculeert een beetje hoe het finale model van de M2 er schuin-achteraan zou kunnen uitzien. Hoe hij er vooraan uitziet, dat weten we al.

BMW houdt zich voorlopig zeer stil over het verdere verloop van de M2. Het enige voorlopige bewijs waar we zeker van zijn is van het handelsmerk ‘M2’. Het vermogen put deze coupé, volgens de geruchten, uit een 3.0-liter zescilinder met een output van 350 pk. Daardoor schiet de M2 pijlsnel naar de 100. In 4,6 seconden om precies te zijn, dat zijn cijfers die veel M3-liefhebbers graag zullen horen. De M2 zou gepland zijn om in 2015 de markt te betreden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...