Ziet de opvolger van de Volvo C70 er zo uit?

Volvo_C70_Coupe_Concept_2014
Nu de huidige versie van de Volvo C70 ons definitief verlaat, is het tijd om te speculeren over een opvolger!

Op het autosalon van Frankfurt stelde Volvo de Volvo Concept Coupé voor. En dat is voor ons reden genoeg om te vermoeden dat het merk met een Coupé zal afkomen, die hopelijk ook tot een cabrio kan omgevormd worden. Wat ons naadloos bij speculaties over een mogelijke opvolger van de Volvo C70 brengt.

Theophilus Chin maakte een impressie van hoe de opvolger van de C70 er zou kunnen uitzien. En dat doet ons alvast dromen, want de impressie ziet er schitterend uit! Of deze Volvo er snel zal zijn, is een andere kwestie. Volvo zou zich nu vooral focussen op de lancering van de nieuwe Volvo XC90. Maken die handel!

Volvo_C70_Coupe_Concept_2014_2

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...