Video: Andy Priaulx in de BMW M235i

BMW M235i Video
DTM-rijder Andy Priaulx doet een toertje met de net onthulde BMW M235i.

Waarschijnlijk had hij al vele prototypes aan de tand gevoeld, maar nu mocht DTM-rijder Andy Priaulx ook de volledig rijpe BMW M235i op het circuit beproeven. Een cameraploeg reisde mee naar het Thruxton Circuit in het Verenigd Koninkrijk. Zoals wel verwacht gezien de band met BMW is Andy verrast door de tonnen grip en de uitzonderlijke remkracht.

Even ter herinnering: de BMW M235i heeft onder de motorkap de respectabele 3.0-liter zes-in-lijn die een vermogen levert van 326 pk. Het koppel van de krachtbron bedraagt 450 Nm en van 0-100 km/u doet de 2-Reeks Coupé, mits sportautomaat, in amper 4,8 seconden. De topsnelheid ligt naar Duitse gewoonte vast op 250 km/u.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...