Demy de Zeeuw doet het met een Continental GT V8

Demy de Zeeuw Bentley Contintental GT V8
Voetballers en Bentley Continental GT’s, het blijft een gouden combinatie…

Menig sportieveling kiest naast zijn of haar professionele sportbeleving ook voor wat spanning op de weg. De ene kiest voor een comfortabele Rolls Royce, wereldsterren als Ronaldo en Co kiezen voor supersportwagens zoals Lamborghini, maar in de Belgische competitie val je best ook niet té hard op. De matzwarte CL63 AMG van Vadis Odjidja is daar een mooi voorbeeld van, een donkere Bentley Continental GT kan echter ook zonder problemen opgaan in ons grijs wagenpark.

Sportief gaat het de Brusselse voetbalclub momenteel wat minder, maar met het bijzondere Play-Off systeem moet de club maar in maart zien te toppen qua vorm en doelpuntensaldo. De Nederlander Demy de Zeeuw belandde bij Anderlecht na een passage bij AZ, Ajax en Spartak Moskou en heeft al heel wat ervaring opgedaan in zijn 373 wedstrijden. De geruchten omtrent z’n loonfiche spreken over meer dan een miljoen euro per jaar, maar duidelijke cijfers ontbreken zoals vaak omtrent wie nu effectief hoeveel geld krijgt voor zijn sportieve prestaties.

Zijn Bentley bezit ook bijzonder veel sportieve prestaties zonder echt te moeten inboeten op comfort! Vroeger kon je enkel kiezen voor die heerlijke 6.0-liter W12, maar om tegoed te komen aan de Europese emissienormen en regelgeving werd er een 4.0-liter V8 in het leven geroepen, dewelke we ook terugvinden in de (R)S6 en (R)S7. Hier levert de Brit maar liefst 500 pk en 680 Nm koppel, waarmee Demy in staat is om in minder dan 5 seconden de eerste 100 km/u te behalen. Uit een topsnelheid van 290 km/u moet je ook wel enige voldoening kunnen halen, al is België daar misschien minder geschikt voor. Met een autonomie van meer dan 860 km sta je ook minder aan de pomp dan gedacht.

In België betaal je voor de Conti GT V8 minstens €170.000 in een basisuitvoering, maar zoals vaak blinken de Britten bijzonder goed uit in het personaliseren van jouw bolide als je er wat geld voor over hebt. Het PON naamplaatje achterin geeft wel aan dat hij de Nederlandse importeur koos voor de bestelling van zijn Bentley, benieuwd of ze bij Bentley Belgium last hebben van die trend! Een gepersonaliseerde nummerplaat met de naaminitialen mocht uiteraard ook niet wegblijven, al is het raden naar de 265 verwijzing de 265 verwijst naar zijn verjaardag!

Onderstaande foto’s werden genomen door Belgian-Spotter die Demy en zijn Bentley tegenkwam op de publieke training van Anderlecht op hun testcentrum te Neerpelt. Daarnaast kan je hem ook nog vaak spotten in de nabijheid van het Constant Vanden Stockstadion in Anderlecht City, of via zijn avonturen op Instagram!

Demy de Zeeuw Bentley Contintental GT V8

Deel dit bericht:

4 reacties op "Demy de Zeeuw doet het met een Continental GT V8"

 1. arbys 02-11-2013 om 22:45

  265: geboren op 26 mei 😉

  • BNNY 03-11-2013 om 12:08

   Niet toevallig dé beste verjaardag die je kan hebben.. Thx voor de info Arbys, Connaisseur.

 2. Wolf 03-11-2013 om 18:27

  Ben stiekem toch een beetje jaloers….
   

Reageer

Reactie aan het plaatsen...