Gelekt: Porsche Macan

Porsche Macan 2014
Enkele brochurefoto’s van de nieuwe Porsche Macan lekten vroegtijdig op Twitter.

Onlangs toonde Porsche al enkele weinig gecamoufleerde Macan’s als teaser, maar een volledig ontbloot exemplaar konden we nog niet aanschouwen. Tot nu, want zoals wel vaker lekken de brochurefoto’s iets te vroeg naar het internet.

De resolutie is nog niet wat het zou moeten zijn, maar dat komt wel in orde eens we de Los Angeles Motor Show naderen. De bumper lijkt wel zeer agressief met als het ware klauwen onderaan, LED’s en een piranha-bek als grille. Langszij bemerken we een knappe coupé-lijn.

Hoewel de officiële details nog niet volledig bekend zijn, konden we al eerder vernemen dat er onder andere een 3.0-liter twin-turbo V6 en een 3.6-liter twin-turbo V6 in het gamma werden opgenomen. Het vermogen van de eerste zal rond de 350 pk liggen, de grotere krachtcentrale zal dichtbij de 400 pk leveren. Op dieselvlak verwachten we de 3.0-liter V6 turbodiesel met zo’n 250 pk. Meer details volgen! (Via: AE)

Porsche Macan 2014 2

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gelekt: Porsche Macan"

  1. WVC 01-11-2013 om 21:58

    Wat een lelijke achterkant. Op andere computertekeningen, waar hij in het felgroen was gespoten, zag dat er veel strakker uit! Met achterlichtunits àlà 911. Ik wacht wel op de facelift.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...