Officieel: Subaru BRZ Premium Sport Edition

Subaru BRZ Premium Sport Edition Subaru verwent de eigen markt met een exclusieve variant van de Toyobaru. Wij Europeanen krijgen helaas niets lekkers van de Sint, maar in Japan lanceert Subaru de BRZ Premium Sport Edition. Deze BRZ krijgt onder andere zwarte 17-inch STI velgen en een zwarte afwerking voor de buitenspiegels. Subaru heeft het wel vrij subtiel gehouden, het imago van een wagen voor mensen met een midlife crisis willen ze zo snel mogelijk kwijt. Al moeten ze daar van ons eigenlijk geen seconde van wakker liggen, de Subaru BRZ is een zeldzame échte rijdersauto.

Binnenin krijgen de Japanse klanten een instrumentenpaneel met zwart Alcantara en contrasterende stiksels, ook terug te vinden in de deuren en op de middenconsole. Verder werden een set aluminium pedalen geïnstalleerd, kreeg het dashboard een carbon look en vinden we her en der wat zilveren accenten. Snel omgerekend kost de BRZ Premium Sport Edition zo’n 22.600 euro. De BRZ is in Japan dus een koopje, al kost hij hier ook geen stukken van mensen!

Lees hier onze rijtest met de Subaru BRZ

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...