Einde finaal in zicht voor de Volvo C70


Volvo kondigt een wereldwijde vaarwel aan voor de Volvo C70.

Het nieuws dat de C70 van de toonbank zou verdwijnen slaat waarschijnlijk niet echt in als een bom. In 2011 kondigde Volvo al eens aan om de productie van de C70 te staken door zijn slechte verkoopcijfers. Toch bleef hij nog twee jaar in productie, tot vandaag. De leden van de raad van het bestuur van Volvo beweren wel dat er zo snel mogelijk voor een opvolger zal gezorgd worden. Hakan Samuelsson, hoofdman van Volvo, zegt dat de opvolger gebaseerd zal zijn op de knappe Concept Coupe die vorige maand voorgesteld werd op de IAA in Frankfurt. Iets wat we alleen maar kunnen toejuichen.

Momenteel concentreert Volvo zich op andere dingen zoals zich klaarmaken voor de introductie van de nieuwe generatie van de XC90, volgens Samuelsson de kroonjuweel van Volvo. Gevolgd door de lancering van XC90 zal het Zweedse merk vervangingen doorvoeren voor de Volvo S80, V70, S60 en XC60. Nadat dit rijtje van wagens de markt binnengereden is, zal Volvo zich concentreren op de opvolger van de C70.. (Via: DRIVE.com)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...