Video: Mercedes-Benz S63 AMG Coupe gespot


De coupé-variant van Mercedes’ grootste is gezien op de Nürburgring in Duitsland.

De CL-Klasse bestaat binnenkort niet meer en dus zullen we het ook zonder CL63 AMG moeten doen. Maar daar zijn we niet rouwig om, want de naam S-Klasse Coupé of S63 AMG Coupé doet Mercedes’ tweedeurs variant van het vlaggenschip geen oneer aan. Eerder werd de S-Klasse Coupé concept al voorgesteld op de IAA in Frankfurt, waar design chief Jan Kaul meedeelde dat de productieversie niet veel zal verschillen van het concept. In de loop van volgend jaar zal de opvolger officieel worden voorgesteld.

Eerder al zagen we de standaard variant passeren op de Ring, maar dit keer was het AMG haar beurt om de opgedreven variant van de Coupé op de staart te trappen. Dat had de achtervolger in deze video snel door en deze liet zijn passagier volgende beelden schieten. Hoogstwaarschijnlijk steekt er een twin-turbo 5,5-liter V8 met 593 pk en 900 Nm onder de kap van deze klassebak, tenzij Mercedes al iets nieuws in petto heeft. (via: WCF)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Video: Mercedes-Benz S63 AMG Coupé gespot"

  1. Wolf 30-10-2013 om 11:05

    Deze auto heeft aan de zijkant wel een erg hoog BMW gehalte…………………..

    • TDB 30-10-2013 om 20:08

      Kan je geen ongelijk geven, ik zie ook enkele BMW-lijnen

Reageer

Reactie aan het plaatsen...