Is dit de nieuwe Ford Mustang?

Ford Mustang 2015
Car & Driver claimt dat dit de finale versie van de nieuwe Ford Mustang is.

Natuurlijk staat niets zwart-op-wit vooraleer we het persbericht van Ford in de mailbox hebben, maar deze impressie van Car & Driver in de december-uitgave van hun blad zou wel eens het echte werk kunnen zijn. Op de website kunnen jullie alvast de ultieme Pony Car uit elk mogelijke hoek bekijken in 360°-weergave.

Zoals eerder meegedeeld, komt de nieuwe Ford Mustang naar Europa met een 2.3-liter EcoBoost onder de motorkap. Deze zal vermoedelijk zo’n 350 pk leveren en tevens de krachtcentrale vormen van de volgende Focus RS. In de Verenigde Staten krijgt de Mustang naar goede gewoonte ook een dikke V8 mee, maar het is nog de vraag of die ook de plas oversteekt. (Via: Car&Driver)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...