Impressie: BMW 2-Reeks Cabrio

BMW 2-Reeks Cabrio
Theophilus Chin tovert nu al een BMW 2-Reeks Cabrio uit zijn hoed en past zijn impressie van de 2-Reeks Gran Coupé lichtjes aan.

Met de onthulling van de BMW 2-Reeks afgelopen week heeft onze welbekende Theophilus Chin nieuwe inspiratie opgedaan voor een BMW 2-Reeks Cabrio. Vermoedelijk zal hij niet ver van de bal slaan, want we kunnen geen enkele reden bedenken waarom de Cabrio zoveel zou verschillen van de Coupé. Op de afwezigheid van het dak na welteverstaan.

De 2-Reeks Cabrio moet een goedkoper en kleiner alternatief vormen voor de onlangs voorgestelde 4-Reeks Cabrio, terwijl we de 2-Reeks Cabrio mogen verwachten met een canvas softtop. De productieversie wordt verwacht ergens in de loop van volgend jaar.

De voorstelling van de 2-Reeks Coupé was ook meteen een reden om zijn eigenste impressies van de 2-Reeks Gran Coupé een update te geven, de vierdeursvariant die net ietsje meer beenruimte biedt en een meer praktische toegang tot de achterbank. Ook dit model verwachten we in 2014. (Via: TheophilusChin)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...