Spyshots: Audi TT 2015


De nieuwe Audi TT werd gespot op de Ring, alsook het interieur!

De derde generatie van de Audi TT werd al meermaals gespot, maar deze keer krijgen we ook een kijkje in het interieur van de sportieve tweezitter van Audi. Ondanks de vele camouflage kunnen we jullie gemakkelijk vertellen dat de nieuwe Audi TT er zal uit komen te zien als een mini R8. Nog meer eenheidsworst bij Audi, maar dat is in dit geval niet noodzakelijk een slechte zaak, want de Audi R8 is en blijft immers een mooie verschijning. Wat we al kunnen afleiden is dat de Audi TT een aanzienlijke grille krijgt met hoekige koplampen en uitgeklopte wielkasten voor een sportiever uiterlijk.

Het interieur adopteert een eerder conservatieve look en verliest één van de drie centrale ventilatieroosters die geïntroduceerd werden in de tweede generatie van de Audi TT. De rest van het interieur biedt hetzelfde aan als de huidige Audi-modellen met uitzondering van het infotainmentsysteem, dat gepositioneerd wordt bovenaan de middenconsole. De nieuwe Audi TT zal ondersteund worden door het MQB-platform van Volkswagen en zal dus lichter worden dan zijn voorganger. Hoogstwaarschijnlijk zal de TT aangeboden worden met een 1.8-liter TFSI , goed voor 180 pk en ook de grotere 2.0-liter TFSI met 220 en 300 pk is een optie. Of deze laatste motorisatie voorbehouden wordt voor de TT-S is niet bekend. De TT-RS is wel al bevestigd en zal een opgewaardeerde vijfcilinder krijgen die maar liefst 380 pk onder de motorkap krijgt. De officiële lancering van de Audi TT is pas voor volgend jaar en de verkoop ervan zou in 2015 starten. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...