Officieel: Range Rover Long Wheelbase

Range Rover long wheelbase
Mocht je 5 meter lange Range Rover toch wat te kort schieten dan kan je vanaf heden opteren voor de verlengde variant!

En die groeit maar liefst 20 centimeter in de lengte waarvan er 14 geheel voorbehouden zijn voor de beenruimte achterin. De achterbank zal in de verlengde uitvoering nog meer populair worden als je weet dat de stoelen maar liefst 17° kunnen kantelen. Dat is 8° meer dan in de reguliere Range Rover en bevordert naar alle waarschijnlijkheid de luxueuze belevenis in deze ruime terreinwagen!

In alle mogelijke uitrustingsniveau’s (Vogue, Vogue SE & Autobiography) kan de toekomstige eigenaar kiezen voor een verlengde variant, terwijl ook de Hybrid-versie die in 2014 het daglicht zal zien. De meerprijs voor deze 20 centimeter werd nog niet meegegeven, maar wordt gecompenseerd door een rijkelijke basisuitrusting zoals een panoramische zonnehemel en geautomatiseerde privacy gordijnen. De Amerikanen krijgen de Range Rover Long Wheelbase primeur op het Autosalon van Los Angeles, wij hopen hem in januari te aanschouwen op het Autosalon van Brussel!

Lees (+video) hier onze rijtest met de Range Rover SDV8 2013!

 

 

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...