Advertorial: Suzuki iSwift is helemaal 2.0

Suzuki_ISwift
Suzuki is met de iSwift de eerste autoproducent die een betaalbare wagen met WiFi aan boord aanbiedt!

De Suzuki iSwift heeft een installatie aan boord die WiFi voorziet voor alle inzittenden. En dat inclusief data-abonnement, afkomstig van Mobile Vikings! Inzittenden kunnen dus zonder problemen hun laptop, smartphone of tablet linken aan deze compacte alleskunner terwijl ze onderweg zijn! Al zullen die inzittenden zich moeten haasten, want er worden slechts 20 exemplaren op de Belgische markt gegooid. En die gaan allemaal de deur uit via het internet, zo hoort het nu éénmaal als je volledig 2.0 wil zijn. Snel www.iSwift.be bezoeken is de boodschap!

Zelf gingen we eerder al met de Swift op pad en zelfs zonder WiFi was die zeer goed te genieten! Deze exclusieve versie krijgt in vergelijking met ons toenmalig testmodel een exclusiever uiterlijk. Daar zorgt de retro kleur “Mellow Yellow” voor. De spiegels en het dak krijgen contrasterende zwarte lak aangemeten, om het geheel wat extra punch te geven en onder de motorkap ligt de door ons geteste en goedgekeurde 1.2 benzinemotor. En dat alles gaat over de toonbank voor een prijs van €14.999. En geloof ons, da’s veel value voor weinig money, want deze Suzuki iSwift is van ongeveer alle mogelijke toeters en bellen voorzien! Meer info vind je op iSwift.be of op de Facebook-pagina van Suzuki Belgium.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...