Video: Honda CR-V tart de wetten van de natuur


Honda speelt met ons voeten in een nieuwe reclamespot.

Hersenbrekers en ongeloofwaardige taferelen, ze komen beiden voor in Honda’s spotje. Hoewel het soms onmogelijk lijkt, wordt er geen gebruik gemaakt van computeranimaties. Het zijn geniale optische illusies waarvan Honda ons ook toont hoe ze zijn opgebouwd. Dit alles is niet om een nieuw model voor te stellen, wel om de nieuwe 1.6 i-DTEC City Runner dieselmotor extra in de schijnwerper te plaatsen. Deze zal bij ons goed in de smaak vallen bij de CR-V aangezien een laag verbruik en een lage uitstoot de norm zijn geworden. Wel moet je het dan zonder 4WD doen. (via: Autoblog)

Lees hier onze rijtest met de Honda CR-V

Het spotje:

Achter de schermen:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...