Porsche patenteert unieke wind deflector

Porsche Wind Deflector
Binnenkort monteer je aan de hoofdsteun van je favoriete Porsche cabrio een wind deflector.

Vervelende wervelwinden zijn zo af en toe een domper op het cabrio rijden. Een traditioneel windscherm helpt al veel, maar Porsche vond nu ook een nieuwe methode om het open rijden nog comfortabeler te maken. De Duitsers dienden een patent in voor een wind deflector die eenvoudig te monteren is aan de beide hoofdsteunen, zonder er compleet debiel uit te zien. Alhoewel…

Er worden voorlopig nog twee verschillende designs getoond, dus welke de productie haalt, is nog niet volledig duidelijk. Ook is het compleet onduidelijk wanneer de innovatie gelanceerd wordt. Het zou wel eens kunnen dat we moeten wachten tot de volgende generatie Boxster. (Via: 4WheelNews)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...