BMW Individual toont kunnen met de 760 Li Sterling

BMW Individual 760 Li Sterling - inspired by Robbe & Berking
De heren bij BMW Individual halen op jouw vraag het onderste uit de kast, als showcase creëerden ze een unieke 760 Li.

Anno 2013 kan je in elk segment je wagen bijzonder vergaand personaliseren, maar in het wereld van de luxueuze bolides gaan ze maar al te graag nog een stapje verder. Bij BMW kan je bij de Individual divisie langsgaan om je favoriete Bimmer te stijlen volgens eigen visie. Zolang je maar genoeg geld op tafel legt.

Als showcase werd er laatstleden een nieuwe 7-Reeks met de krachtigste motorisatie uit de rekken gehaald en aangekleed tot in de fijnste details. Om het premium karakter van de wagen nogmaals te benadrukken werd er samen gewerkt met Robbe & Berking, een klinkende naam qua zilverwerk. Je hoeft dan ook niet ver te denken welke materialen er veelvoudig gebruikt werden.

Als koetswerkkleur werd er geopteerd voor Singapore Grey en diverse accenten zoals de badges en de grille vooraan werden opnieuw gelakt in het zilver. Ook binnenin vinden we bijzonder veel Sterling zilver terug op alle mogelijke plaatsen, als afwisseling werd er nog gewerkt met Merino leder van de hoogste kwaliteit en een Alcantara dakbekleding. Om het kitsch gehalte nog even wat hoger te brengen kreeg de verlengde 7-Reeks twee zilveren glazen en flessenhouder.

Deze unieke creatie toont de grenzeloze mogelijkheden om iets uniek te bouwen op vraag van de klant, al zal het toch maar bij 1 zilveren Sterling BMW blijven. Het kostenplaatje van dit artisanaal meesterwerk werd niet meegedeeld, maar als je weet dat een BMW 760 Li in België een basisprijs van €145.000 heeft, moet je zelf ongeveer de prijsklasse wel kunnen inschatten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...