Officieel: Interieurfoto’s Mercedes V-Klasse


Mercedes toont het interieur van de Viano’s opvolger, de V-Klasse.

Stuttgart vindt dat de naam Viano niet meer van deze tijd is en haalt de V-Klasse noemer van onder het stof. Niet alleen moet deze MPV de huidige Viano vervangen, ook wordt verwacht dat hij de schaarse verkoopaantallen van de R-Klasse voor zich neemt. Mercedes doelt met deze nieuwe V-Klasse dan ook op persoonsvervoer tot maximaal zeven volwassenen. Ideaal voor reizen in luxe met het gezin of om nog snel een contract te sluiten met de zetels in vergader-stand.

Op het dashboard zien we veel gelijkenissen met het interieur van de nieuwe C-Klasse. Naast het losse scherm dat we reeds kennen uit de A-Klasse wordt het nieuwe touchpad, dat we in de nieuwe C-Klasse zagen, ook hier geïnstalleerd ter bediening van het infotainment systeem. Het meest opvallende is het grote stuk sierhout dat nagenoeg het volledige dashboard bedekt. Kortom, het geheel ziet er strak uit voor ‘een busje’. Via (Autoblog)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Officieel: Interieurfoto’s Mercedes V-Klasse"

  1. MRM 22-10-2013 om 13:43

    als busjes zo’n interieur krijgen, wil ik een busje 🙂

Reageer

Reactie aan het plaatsen...