Gespot: Lamborghini New Gallardo LP560-4 2013

Gespot: Lamborghini New Gallardo LP560-4 2013
De opvolger van de Lamborghini Gallardo staat te trappelen in de coulissen maar moet nog even binnen blijven, tot die tijd kan je genieten van deze laatste facelift.

De instapper van het Lamborghini gamma is misschien wel het meest bereikbare en bruikbare dat je kan vinden uit Sant’Agata, al is dat uiteraard relatief met een basisprijs van boven de €158.000 voor de achterwielaangedreven LP550-2. In de voorbije 10 jaar zagen we diverse facelifts en updates passeren, net zoals een dakloze Spyder of een meer sportieve Superleggera variant. Ook de onlogische combinatie daarvan kon je vinden onder de Performante versie, net zoals een extreem (duur) showcasemodel zoals de Sesto Elemento of circuitversies zoals de Trofeo Stradale of Squadra Corsa.

Maar aan alle mooie liedjes komt er jammer genoeg een einde, alhoewel er toch meer dan 10.000 Gallardo’s van de band rolden in Italië. De opvolger ondergaat momenteel nog de vele testen onder de Cabrera noemer, al zullen we wel nog verrast worden door de feitelijke naam. We hopen volgend jaar in Genève een volledig productiemodel te mogen aanschouwen en daarmee direct dé beurstopper zal wezen, op het Autosalon van Los Angeles of Detroit zou er wel reeds een concept kunnen opduiken.

De Gallardo modeljaar 2013 kan je voornamelijk herkennen aan de gewijzigde voor- en achterbumper en het bijzondere velgdesign. Of de 3e generatie LP560 een succesvolle toekomst tegemoet gaat is een groot vraagteken, vele fanboys van de Stijgerende Stier zullen eerder wachten tot het nieuwe model. Als je niet meer tot de zomer van 2014 kan wachten om een Lamborghini V10 te temmen kan je gewoon het huidige model bestellen. Je geraakt binnen de 3,5 seconden al aan 100 km/u en de topsnelheid ligt boven de 300 km/u. Officieel schommelt het verbruik zelfs maar rond de 13 liter benzine per 100 km! Hopelijk kom je wel goed overeen met je buren, want subtiel thuiskomen zal er niet meer inzitten..

Spotterseer gaat wederom naar RS voor deze spot!

Gespot: Lamborghini New Gallardo LP560-4 2013

Zelf ook iets gespot? Uploaden die handel!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...