MINI kleurt de Paceman zwart

MINI Frozen Black
MINI wijdt een persbericht aan de lancering van een nieuw koetswerkkleur: Frozen Black Metallic.

De onthulling van de nieuwe MINI komt eraan! Maar omdat je niet elke week twee berichten over die wagen kan schrijven zonder alles te verklappen en je tegelijk toch de hype levende wilt houden, wijdt MINI maar een volledig persbericht aan een nieuw metaalkleur voor de Countryman en de Paceman. Frozen Black Metallic is nu beschikbaar en oogt mat, maar is het niet.

Het nieuwe metaalkleur is beschikbaar als limited edition en werd tot stand gebracht via een complex spuitproces, dat niet enkel innovatieve technologie maar ook verder doorgedreven verfijnde handarbeid omvat. Bij Magna Steyr in Graz zijn ze er alvast volledig klaar voor, want daar in Oostenrijk worden de MINI Paceman en MINI Countryman immers geproduceerd.

Frozen Black Metallic heeft een specifieke basislaag voor hechting en corrosiebescherming, een kleurlaag en een toplaag met toegevoegde silicaten om de matte indruk op te wekken. Hiep hiep hoera, je kan het blijkbaar ook voelen! Ook diverse onderdelen van de bumper en de buitenspiegels krijgen het Frozen Black afzonderlijk aangemeten. Je Paceman John Cooper Works gaat volledig over in stealth-modus!

Tot slot is er goed nieuws voor de luie mensen onder ons: Frozen Black Metallic is volledig car wash proof! Het is eerder de handwas die extra aandacht verlangt, je wilt immers niet eindigen met een ongewenst glanseffect. BMW maakt natuurlijk graag meteen wat reclame voor exclusieve Frozen Black productjes die je wagen showroom-nieuw houden. Tot zover het mini MINI-nieuws.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...