Wordt dit de Lamborghini Veneno Roadster?

Impressie: Lamborghini Veneno Roadster
Zijn dit de eerste beelden van komende Lamborghini Veneno Roadster?

De Italianen uit Sant’Agata hadden al tussen pot en pint aangegeven dat ze ook een gelimiteerde productie gingen starten voor een dakloze Veneno. Die wagen zagen we in Genève voor het eerst en deed de aanwezigheid van een Gallardo en Aventador ietwat verbleken. Een bijzonder agressieve styling, een exuberant prijskaartje van boven de 3 miljoen euro én slechts 3 exemplaren die te koop waren. Maar het kan nog wat extremer

Een Roadster bouwen is al een begin in de goede richting, al zouden we persoonlijk liever een opvolger van de Gallardo te zien krijgen. Omdat de vraag naar de Veneno het beperkte aanbod overschaduwde, zal Lamborghini nu maar liefst 9 exemplaren van de Veneno Roadster bouwen, allen aan een prijs die aan de verkeerde kant van 3 miljoen euro ligt. Met het nakende Autosalon van Los Angeles zou Lamborghini dus alvast een gepaste primeur meebrengen voor de merktrouwe Amerikaanse klanten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...